Kuchtění pro radost – langoše
Datum publikování: 08.04.2019
Letošní rok jsme si na prvním jarním „kuchtění pro radost“ udělali s úsekem A2 langoše. Zavzpomínali jsme, kde všude v Ostravě se daly koupit a kde byly nejlepší.
My jsme si je udělali s česnekem, bez toho to nejde, s tatarkou, kečupem a samozřejmě s horou strouhaného sýra.
Všem moc chutnalo a už jsme také plánovali, co si uvaříme příště.
Langoše v březnu část 2 – úsek A1 a A3.
Opět jsme měli v našem kroužku „kuchtění pro radost“ Langoše. Při přípravě této smažené dobroty jsme si povídali, kde všude se langoše prodávali a odkud pocházejí. Dozvěděli jsme se, že pocházejí z Maďarska a co všechno se na ně dává. My jsme si je udělali z česnekem, tatarkou, kečupem a strouhaným sýrem, každý podle své chuti. Všem chutnalo.